Participare GREPIT 5

Vă prezentăm câteva detalii privind organizarea concursului GREPIT 5. Vă rugăm să veniţi în continuare cu propuneri şi sugestii pentru activităţi şi orice alte lucruri privind organizarea şi desfăşurarea concursului.

Calendarul activităţilor:

 • Concursul se va desfăşura în perioada 26-31 august, în localitatea Mihai Eminescu (Ipoteşti) şi în oraşul Botoşani.
 • Înscrierile vor începe în data de 1 mai 2010 şi vor continua până în data de 14 august 2010.
 • Anunţarea participanţilor la evenimentul final se va face pe 16 august 2010, în urma jurizării preliminare a proiectelor.
 • Participanţii care au fost selectaţi pentru  evenimentul final au la dispoziţie trei zile pentru a confirma participarea. În caz contrar, vor fi invitaţi să participe alte persoane în ordinea clasamentului preliminar.
 • Lista finală cu participanţii la evenimentul final va fi afişată pe 20 august 2010.

Detalii privind participarea:

 • Participarea, ca şi concurent, este permisă doar tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 20 ani, pe baza codului numeric personal (CNP), indiferent dacă este elev sau nu. Nu se acceptă înscrieri din partea altor persoane.
 • Categoriile competiţionale pentru ediţia din acest an sunt următoarele:
  1. Design şi Dezvoltare Web;
  2. Software Educaţional şi Utilitar;
  3. Media( Foto şi Video).

Pentru înscrierea unui proiect se vor urma paşii:

1. Creaţi un cont pentru sait şi concurs;

2. Verificaţi înregistrarea, autentificaţi-vă şi completaţi pagina de profil;

3. Pentru încărcarea unui proiect demonstrativ, vă rugăm să folosiţi depozitul de fişiere din pagina profilului dvs. Fişierele încărcate vor putea fi vizualizate doar de membrii GREPIT. Mărimea maximă admisă pentru încărcare este de 100 de Mo, dar, de obicei, un proiect demonstrativ nu trebuie să aibă dimensiuni foarte mari, ci să prezinte esenţialul proiectului.

În luna ce urmează, criteriile de jurizare şi regulamentul concursului vor suferi modificări, de aceea vă rugăm să reveniţi pe saitul nostru şi să ne urmăriţi pe canalele de socializare Facebook (Profil sau Grup) si Twitter.

Modificările ce vor fi aduse criteriilor de jurizare cât şi regulamentului vor fi realizate pentru a veni în sprijinul participanţilor dar şi pentru a asigura o desfăşurare optimă a activităţilor în cadrul concursului.

Comentarii
 • ionut budisteanu daca participa cu neuroslab e din start clar ca ia premiul 1!!!

 • Hmm, incepe sa nu-mi placa pesimistul unora dintre voi. Ce te face sa crezi ca va lua din start locul I? Doar faptul ca a fost premiat si in alte locuri nu ii ofera garantia ca premiul I e al lui. 🙂

  Oricum, nu contest proiectul lui Ionut, dar in acelasi timp oricand poate aparea cineva cu un proiect peste al lui. In fond, in jurizarea proiectului sunt luati mai multi factori in vedere. 🙂

 • Salut! M-am inscris si eu acum cu un film, adica, l-am incarcat la profil. Asta e tot? Acum sunt inscris si astept sa vad daca trec de preselectie? Nu se completeaza nicio fisa de inscriere?

 • @Andrei Oprescu

  Da. Asta e tot. Luni, 16 august, la ora 21, vom anunta finalistii si ulterior se vor trimite formularele pentru mai multe informatii.

 • Salut tutror!
  Il salut pe Iulian Buliga , este fiul prietenului meu Costica Buliga? Ma bucura mult asemenea initiative. Din pacate eleviii de la Palatul Copiilor Targoviste sunt in aceasta perioada la Orsova la Festivalul International ROBOTOR-2012. Sincer imi pare rau. Inca o data ii felicit pe cei interesati si observ ca sunt destul de multi. Stimati prieteni in ale roboticii ! asteptam sa ne contactati si sa ne tineti la curent cu eventualele concursuri de robotica , sa faceti schimb de idei si de impresii cu ,,colaboratorii mei ” , etc. In fiecare an , in luna aprilie – mai are loc la Targoviste , Campionatul National de Robotica , pot participa elevi din Palate si cluburi ale elevilor , din scoli dar si echipe individuale. Multumim inca o data de informatiile primite si speram sa mai aflam si altele. Succes tuturor participantilor. prof Nelu Ghiteanu , 0722 / 65.15.93 , ID : yo9bxe_nelu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*