Această declaraţie de confidenţialitate vă aduce la cunoştinţă practicile de confidenţialitate pentru saitul www.grepit.info. Intenţionăm să îţi păstrăm intimitatea şi îţi sugerăm ca să vizitezi această pagină periodic pentru a te informa de modul în care informaţiile tale sunt protejate.

Colectarea de informaţii şi folosirea acestora

GREPIT colectează informaţii de la utilizatori din mai multe locuri de pe sait. Vom colecta informaţii când te înregistrezi pe sait, când faci o înscriere sau când participi la orice altă facilitate a saitului. Când te înregistrezi, îţi vom cere numele, adresa de email, numărul de telefon sau alte informaţii. Se poate, de asemenea, să vizitezi saitul ca anonim, dar fără a avea acces la unele funcţionalităţi ale acestui sait.

Înregistrare

Pentru a folosi potențialul acestui sait la maxim, vizitatorii trebuie să completeze formularul de înregistrare. În timpul înregistrării, vizitatorilor li se cere să completeze informații personale ca nume și prenume, număr telefon şi adresa de email. Aceste informații sunt folosite pentru a informa vizitatorii despre Concursul „GREPIT”.

Raportarea mesajelor nesolicitate

Dacă aţi primit e-mail-uri nedorite, nesolicitate de la GREPIT sau care dau de înţeles că vin de la sistemul GREPIT, vă rugăm să urmaţi următorii paşi pentru a le raporta:
-Ataşaţi o copie a mesajului nedorit la un alt mesaj. Dacă veţi trimite doar mesajul nedorit aşa cum este (forward), acesta nu va conţine informaţiile necesare pentru a putea dezvolta un plan de acţiune.
– Trimiteţi prin e-mail mesajul cu ataşamentul sau la contact@grepit.info .
– Va rugăm să ţineţi seama că nu vom răspunde la mesaj, decât dacă ne cereţi asta.

Politica anti-spam

GREPIT trimite mesaje personalizate utilizatorilor săi. GREPIT nu trimite în nici un caz e-mail-uri comerciale nesolicitate şi e-mail-uri de tip bulk nesolicitate.

Întrebări şi comentarii

Întrebările, comentariile şi propunerile tale despre termenii de confidenţialitate sunt binevenite. Te rugăm să ne trimiţi comentarii despre termenii de confidenţialitate sau despre oricare altă problemă.

Schimbări la aceşti termeni

Ne rezervăm dreptul de a schimba aceşti termeni de confidenţialitate, fără alte notificări în avans. Poţi să determini când a fost schimbat conţinutul acestor termeni din data de la sfârşitul paginii curente. Orice schimbări vor deveni active după publicarea lor în această pagină. Te sfătuim să revezi această pagină regulat pentru a te familiariza cu noile schimbări când acestea apar.

Consimţământul tău

Folosind acest sait, îţi dai consimţământul pentru colectarea, folosirea, şi aducerea la cunoştinţa a informaţiilor în acord cu termenii de confidenţialitate. Ne rezervăm dreptul de a schimba sau îmbunătăţi aceşti termeni oricând şi fără nicio notificare.

Cum să ne contactezi

Dacă ai întrebări sau comentarii în legătură cu aceşti termeni de confidenţialitate, te rugăm să ne trimiţi un e-mail, folosind formularul din pagina de contact a acestui sait.


Ultima actualizare: 1.08.2018