Salutăm oamenii creativi!

Categoria Creație Software

Secțiunea Aplicații Mobile

Porkholt / Beeno – admis  – confirmat
Smart Fender pentru Android – admis  – confirmat
WiseShop – admis (inițial proiectul a fost respins din cauza înscrierii la o categorie greșită.) – confirmat

Secțiunea Software Utilitar

AILab – respins conform articolului 18 a regulamentului, nu se admit două proiecte realizate doar de o singură persoană. Proiectul ales a fost considerat mai bun decât celălalt.
Bar Modern – admis inițial a fost admis, dar conform articolului 18 a regulamentului, nu se admit două proiecte realizate doar de o singură persoană.
Careul Matematic – respins Funcționalități incomplete și lipsa originalității în dezvoltare proiectului. Nu a întrunit nivelul minim de calitate.
COS Encrypt – respins Dezvoltare proiectului nu este originală. Nu a întrunit nivelul minim de calitate.
DrawER – admis – confirmat
ElectroTools – admis – confirmat
Filtru parental – respins admis după re-analizarea proiectului – confirmat
G.a.m.e.s – admis – confirmat
Momente matematice – admis – confirmat
MusicSuite – admis – confirmat
Skerp – respins Au fost înscrise două proiecte care tratau aceași temă, acesta nu a avut o implementare completă a funcționalităților.
Tabela de marcaj – admis – confirmat

Secțiunea Jocuri

Black woMan – admis – confirmat Nu a fost întrunit nivelul minim de calitate. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă. În urma trimiterii proiectului extins, proiectul a fost admis pentru a participa la etapa finală.
Counter Strike 1.6 Hide and Seek war – respins Nu a fost întrunit nivelul minim de calitate. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă.
Șeptica – respins Nu a fost întrunit nivelul minim de calitate. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă.
Vrei să fii milionar – respins Nu a fost întrunit nivelul minim de calitate. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă.

Categoria Dezvoltare și Design Web

Alege cariera care iti place! – respins sit de prezentare, nu a fost întrunit nivelul minim de calitate. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă.
Avionase – admis – confirmat
Bonvoyage – respins Proiectul propune rezolvarea unei probleme interesante, dar numărul facilităților implementate fac proiectul incomplet. Design-ul este unul elegant, printre cele mai bune, dar un sit are nevoie și de funcționalitate.
Bucureşti: Ieri si Azi – respins sit de prezentare, nu a fost întrunit nivelul minim de calitate. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă.
Catalog Online – respins Designul ar trebui regândit. Deși proiectul este foarte util în lumea reală, ediția de anul acesta a avut două proiecte înscrise în același domeniu iar acesta nu a dovedit că ar fi complet.
Clasament site-uri – respins Ediția de anul acesta a avut două proiecte ce abordau aceeași temă, cu interfețe similare. S-a dovedit ca cel acceptat în concurs ar fi originalul.
ConferenceBee – admis – confirmat
Dreamcord Assembler – admis – neconfirmat
filmulde10 – respins înregistrarea proiectului eronată. Lipsa fișierelor demonstrative.
Ghidul Dobrogei – respins sit de prezentare, nu a fost întrunit nivelul minim de calitate. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă.
iDTV.ro – respins Proiectul este destul de bine pus la punct, gândit pe partea de monetizare. Nu am fost lămuriți de legalitatea unui astfel de serviciu. De asemenea, aplicația pare să aibă mai multă legătură cu procesarea video, transmisia informațiilor în defavoarea problemelor de natură web.
InfoCMS – admis – neconfirmat
LearnPedia – respins Prezentarea proiectului nu ne-a permis să realizăm complexitatea proiectului. Mai mult de atât, seamană foarte mult cu Moodle, dar e o variantă incompletă.
Link Romania – admis – neconfirmat
micromanagement.ro – respins înregistrarea proiectului eronată. Lipsa fișierelor demonstrative.
NSE – respins Situl este destul de simplu, rezolvă o problemă interesantă, dar abordarea este incompletă. Nivelul minim de calitate nu a fost întrunit.
Oski Engine – respins conform articolului 18 a regulamentului, nu se admit două proiecte realizate doar de o singură persoană. Proiectul ales a fost considerat mai bun decât celălalt.
People Separator – admis – confirmat
Poker – respins sit de prezentare, nu a fost întrunit nivelul minim de calitate. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă.
ReduceriExtreme – admis – neconfirmat
Restrictii pe DN – Romania – admis – confirmat
SIP – admis – confirmat
Site De Filme Si Seriale Online – respins nerespectarea drepturilor de autor
Site-ul clasei mele – respins sit de prezentare, nu a fost întrunit nivelul minim de calitate. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă.
Slam Bloo – admis – neconfirmat
SoftDesign [new Lines] – respins Proiectul este finisat, dar lucrat într-un stil neprofesionist. Este recomandat să fie regândit folosind design patternuri. De asemenea, perioada tehnologică în care ne aflăm ne sugerează să renunțăm la dezvoltarea interfețelor pe bază de tabel e în favoarea celor cu div-uri. Nu a fost întrunit nivelul minim de calitate.
Web Traffic Statistics – admis – neconfirmat
ZonePlay.info – respins proiect realizat cu ajutorul platformei Joomla. Contribuția adusă proiectului nu a fost consistentă.

Categoria Media

Secțiunea Video

1. Candid – admis – neconfirmat
2. De la mami – admis – confirmat
3. Geisha – admis – confirmat
4. Home – admis –  neconfirmat
5. Now you can say you love me – admis
6. Strigat Maiorescian – admis
7. Trecutul prezent – respins Lipsa punerii în practică a sfaturilor primite la atelierele de lucru din cadrul GREPIT 5

Secțiunea Stop Motion

1. Pregatire pentru bac – admis – confirmat
2. Stop reality – admis – neconfirmat
3. Shoe love story – admis – confirmat
4. The pawn – admis – neconfirmat
5. You are always late – admis – confirmat

Notă: Persoanele care au fost selectate pentru etapa finală a evenimentului vor primi prin email un formular prin care vor confirma participarea la evenimentul final. Ordinea este alfabetică și nu reflectă clasamentul juriului. În cursul zilei de 17 august, se va oferi feedback cu motivul respingerii fiecărui proiect.

Comentarii
 • Salutari, imi place ca ati facut o selectie destul de mare pastrand cele mai bune proiecte, astfel competitia va fi mai stransa iar timpul pentru prezentari va fi suficient. Felicitari!

 • Buna dimineata. As dori sa stiu, ca si in alti ani, cine este din judetul Botosani, din cei admisi. Ma intereseaza numele, localitatea si care e proiectul depus.Multumesc.

 • La respingerea proiectului ”Trecutul Prezent”consider că s-a încălcat regulamentul concursului pentru următoarele:

  1.Concursul se desfăşoară individual în fiecare an şi nu pe etape, dacă s-ar fi desfăşurat pe etape şi aş fi primit sfaturi într-o etapă şi nu le-aş fi respectat în următoarea, ar fi fost corect; este evident că acest concurs se numește GREPIT, și nu “Românii au talent”.

  2.Nu s-a ținut cont de criteriile de jurizare care au fost expuse pe site, printre care nu există ca și criteriu de jurizare:

  -punerea în practică a sfaturilor primite la atelierele de lucru din cadrul GREPIT;
  -asemănarea cu lucrările înscrise la edițiile anterioare.

  Doresc să se precizeze ce se înțelege prin asemănare, (deși, așa cum arătat, acest lucru nu are legătură cu regulamentul concursului) întrucât de fiecare dată am prezentat proiecte diferite, fără a repeta scene sau secvențe din proiectele anterioare, care însă au abordat o tematică, ce pe mine mă pasionează.

  Dacă totuşi juriul face asemenea comparaţii subiective, fără respectarea regulamentului concursului ar fi bine să se vadă că în ceea ce mă priveşte a existat o evoluţie a modului de a trata subiectele.

  Vă rog să observați că eu contest respingerea proiectului pentru motive care nu au nicio legătură cu regulamentul și nu acordarea premiilor care se puteau da oricărui dintre celelalte proiecte.

  De asemenea, vă rog să fie enumerate principiile de jurizare care n-au fost respectate în proiectul “Trecutul Prezent”, altfel consider că GREPIT și-a pierdut din principiile care au dus la crearea concursului.

  Cred că în ceea ce privește organizarea și regulamentul concursului GREPIT există o neconcordanță, întrucât de la o ediție la alta rămâne același juriu care devine subiectiv și nu respectă criteriile de jurizare.

  Este incorect și nedrept să se spună că proiectul meu nu a întrunit ”Nivelul minim de calitate” și vă rog să se comunice concret pe criterii de jurizare această lipsă de calitate, pe care a văzut-o juriul.

  Este jenantă exprimarea întrucât cei care vizitează site-ul pot crede că sunt o începătoare care habar nu are ce înseamnă scenariu, montaj, editare audio și alte cunoștințe necesare realizării unui proiect video.

  Corect era ca juriul să nu folosească un limbaj vag, să se exprime concret pe principii de jurizare și apreciere ale unui proiect care sunt general valabile.

  Precizez că GREPIT nu a fost singurul concurs la care am participat, am luat premii și la alte concursuri din țară.

  Vă rog să dispuneți înlocuirea exprimării de pe site în ceea ce privește respingerea proiectului pe care o consider jignitoare.

  Contest respingerea proiectului fără respectarea regulamentului de jurizare expus pe site și consider că s-a aplicat cenzura și s-a făcut un abuz.

 • @Irina Popovici

  Transmit feedback-ul complet de la persoanele care au prejurizat.

  „Ai fost depunctata la creativitate (de asta am rezumat prin „asemănarea cu lucrările înscrise la edițiile anterioare”). Ne refeream la aceeasi sfera a materialelor video cu care ai mai participat la editiile anterioare si nu ne-am referit ca ai copiat/folosit materiale anterioare.
  De asemenea la calitatea imaginii/aspecte tehnice ai folosit destul de des transfocatorul (zoom-ul), sunetul slab al comentariului cu ecou combinat cu un volum putin mai mare al muzicii face ca sunetul sa fie greu de descifrat pe alocuri.
  Referitor la continut, filmul este liniar, cu o usoara monotonie (A nu se neglija existenţa unui punct culminant sau introducerea în cadru ! ).

  Ai mentionat ca suntem subiectivi si chiar asa suntem. Suntem oameni si incercam sa fim cat mai corecti. Daca in regulament nu apar motivatiile noastre, nu inseamna ca am fost neseriosi.
  De asemenea nu consideram un abuz concentrarea argumentelor noastre in doua trei fraze deoarece asa au primit toti participantii respinsi la GREPIT6.

  Daca mai ai alte intrebari te rugam sa nu eziti.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*