Pe cei care v-ați înscris, vă salutăm!

Am ajuns la momentul în care anunţăm încheierea perioadei de înscrieri. În cursul zilei de azi, 15 august a.c, vom trimite e-mail-uri de confirmare a primirii proiectelor către cei care s-au înscris şi au trimis demonstrativul pentru proiect. Dacă nu ați reușit să trimiteți fișierele prin intermediul saitului nostru, puteți folosi un serviciu de transfer fișiere (www.transfer.ro) și să ne trimiteți legătura prin intermediul formularului de contact.

Tot azi, vom începe jurizarea preliminară a proiectelor înscrise şi confirmate. Pe 16 august, la ora 22:00, vom anunța lista cu participanții la etapa finală. Finaliștii vor avea două zile la dispoziție să confirme participarea la evenimentul final al Concursului GREPIT. De asemenea, ei vor trebui să completeze un formular de înscriere detaliat.

Participanții a căror proiecte au fost respinse, pot cere reexaminarea proiectelor. Contestațiile vor fi soluționate între 17 și 19 august, urmând ca pe 20 august să anunțăm lista finală a proiectelor participante la evenimentul final.

Campania de promovare s-a încheiat și ea. A fost un real succes și mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat. Cei 5 câștigători din cadrul campaniei sunt:

  1. Alexandru Ciocirtau – 513 de vizite unice
  2. Aringhe Adrian – 505 de vizite unice
  3. Andrei Dolhescu – 494 de vizite unice
  4. Codrin Paveliuc-Olariu – 419 de vizite unice
  5. Magdalena Enciu – 211 de vizite unice

Pe această cale dorim să anunțăm și noua dată a evenimentului final. Acesta se va desfășura în perioada 28 august – 2 septembrie. Mulțumim pentru întelegere.

Pentru detalii actulizate în timp real, vizitați pagina de facebook sau contul de twitter.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*