Read On

Proiect adăugat de Cîlțea Marian
Categoria Software - Educațional
20 august 2018


Descriere scurtă:
Read On este o aplicatie care are ca scop imbunatatirea vitezei de citire, prin RSVP (rapid serial visual presentation).

Prezentare:

O persoana obisnuita citeste la un ritm de aproximativ 200 de cuvinte pe minut. O mare parte din acest timp este ocupat de schimbarea privirii catre urmatorul cuvant. Read On inlatura acest timp, expunand cate un singur cuvant pe ecranul telefonului. Astfel cititorul nu mai este nevoit sa schimbe privirea catre urmatorul cuvant, si doar sa priveasca catre un punct fix al ecranului, unde apar cuvinte la un ritm ales de el.
Folosind aceasta tehnica viteza de citire este imbunatatita semnificativ, utilizatorii raportand frecvent dublarea vitezei de citire. Aplicatia a fost si este testata de iubitori de literatura, pentru a oferi o experienta de utilizare cat mai placuta.
Designul este unul simplu, care nu abate atentia cititorului de la textul citit. Acest design are 2 moduri principale: zi si noapte, pentru a putea fi folosit in diferite conditii de lumina. Pe langa aceste moduri principale utilizatorul poate personaliza aplicatia dupa plac. Pentru a incuraja cititul zilnic aplicatia recomanda cititorului sa citeasca un numar de cuvinte pe zi, tinand cont de cat a citit anterior. In cazul in care utilizatorul nu stie ce sa citeasca, aplicatia ii va recomanda in fiecare zi cate o lectura noua (daily reading). Aplicatia v-a memora cat ai citit si evolutia vitezei de citire.
Imbunatatiri de facut pana la etapa finala: deschide fisiere PDF(obligatoriu), desen grafic evolutie viteza de citire, sistem de propuneri pentru sectiunea „daily reading” eventual si un sistem de votare.
Aplicatia este facuta in Unity3D folosind ca limbaj de programare C#.
Screenshoturi se pot gasi pe github, iar in readme voi pune linkuri catre build.
Github: https://github.com/marius7122/Read-On
Contact: cilteamarian@gmail.com

Accesări: 1.224
Toate proiectele înscrise la GREPIT 11

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*