GREPIT 6

15 mai 2011, Botoșani – Asociația GREPIT, în parteneriat cu Fundația Națională pentru Dezvoltare Comunitară și TEHNE – Centrul pentru Inovare în Educație , anunță lansarea celei de-a șasea ediție a Concursului GREPIT.  Evenimentul  se va desfășura în cadrul Festivalului de Tehnologii Informatice 2011, în perioada 25-31 august 28 august – 2 septembrie a.c., și va cuprinde următoarele secțiuni:

  • Design și dezvoltare web;
  • Creație Software: utilitar, jocuri, mobil;
  • Media: video și stop motion.

Începând cu 18 mai, se vor putea realiza înscrieri pentru participarea la etapa finală a evenimentului. Acestea se vor realiza prin intermediul formularului pentru înscrieri de pe saitul www.grepit.info, urmând instrucţiuniile* oferite de către organizatori. Participarea, ca şi concurent, este permisă doar tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 20 ani, pe baza codului numeric personal (CNP), indiferent dacă este elev sau nu. Nu se acceptă înscrieri din partea altor persoane.

Ultima zi pentru înscrieri este 14 august. Rezultatul preselecţiei va fi afişat pe 16 august, în urma jurizării lucrărilor de către un juriu. Cei selectaţi pentru etapa finală, vor participa la evenimentele din cadrul Festivalului de Tehnologii Informatice 2011, unde vor avea cazarea şi masa asigurată de către organizatorii evenimentului.

*Mai multe informații vor fi disponibile odată cu deschiderea înscrierierilor la Concursul GREPIT, de aceea vă rugăm să reveniţi pe saitul nostru şi să ne urmăriţi pe canalele de socializare Facebook și Twitter.

Alte detalii despre GREPIT 6

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*