TestNet

Proiect adăugat de Alexandru Toderică
Categoria Software - Utilitar
20 august 2018


Descriere scurtă:
TestNet este o platforma web realizata cu scopul crearii de teste grila, ce poate fi folosita, de exemplu, de profesori sau angajatori pentru verificarea cunostintelor elevilor, respectiv candidatilor.

Prezentare:

TestNet este o platforma web realizata cu scopul crearii de teste grila, ce poate fi folosita, de exemplu, de profesori sau angajatori pentru verificarea cunostintelor elevilor, respectiv candidatilor. Este realizata in PHP si MySQL. La accesarea site-ului utilizatorul va fi intampinat de o pagina de inregistrare/logare, iar dupa conectare utilizatorul poate crea un test grila dintr-un numar nedefinit de intrebari. Acesta va scrie fiecare intrebare cu variantele de raspuns si oricand poate sa publice testul cu intrebarile date. Odata publicat un test, acesta devine accesibil printr-un link unic, ce poate fi distribuit de creator prin orice mijloc de comunicare (social media etc.).

Exemple de teste, facute fie de mine, fie de alti utilizatori ce s-au invatat cu platforma:
HTML: https://toderica.d-soft.ro/testnet/test.php?t=ac6d895d8354
CSS: https://toderica.d-soft.ro/testnet/test.php?t=fefe0decca89
Scoala rutiera: https://toderica.d-soft.ro/testnet/test.php?t=df9b94d67683
Limba franceza: https://toderica.d-soft.ro/testnet/test.php?t=b8214b22fd07

Daca un utilizator nu are la dispozitie link-ul unui test si nu l-a efectuat cel putin odata (pentru a putea fi afisat la „Incercari de rezolvare a testelor”), acesta nu va fi afisat in platforma pe contul acestuia.

Am lucrat la proiect incepand din martie, iar in august am facut alte cateva mici modificari (bug-fixes si alte mici imbunatatiri).

Accesări: 1.202
Toate proiectele înscrise la GREPIT 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*