Squadsters

Proiect adăugat de Giurcanu Codrin
Categoria Software - Jocuri și Divertisment
7 august 2018


Descriere scurtă:
Squadsters -Este un joc de tip RPG (Role Player Game) ce ruleaza pe platforma Android de la versiunea 4.2.2 (Jelly Bean) . Actiunea se delureaza din perspectiva personajului principal Kodi si prietenilor lui (Andrew si Denis) . Ei trebuie sa indeplineasca diferite misiuni in dealungul carora se vor confrunta cu numeroase provocari .

Prezentare:

Ce este Squadsters ?

Squadsters este un joc RPG (Role Player Game) ce rulează pe sisteme Android începând cu 4.2.2 Jelly Bean

Care este acțiunea Squadsters ?

În acest joc totul se derulează din perspectiva personajului principal Kodi și a prietenilor săi Andrew și Denis. Personajele din Squadsters trebuie să execute diferite misiuni. În fiecare dintre acestea se vor confrunta cu numeroase provocări. În prima misiune scopul este ca personajul principal să se intâlnească cu prietenii săi. El trebuie să ajungă la locul de întalnire astfel încât să nu întârzie. Scurtătura aleasă se poate dovedi destul de periculoasă. După ce s-a întâlnit cu tovarășii săi personajul Kodi află de un nou concurs. Acest concurs are ca premiu cel mai nou joc apărut. Cei 3 tovarăși vor trebui să facă tot posibilul ca să castige acest concurs. Sunt însă și alți participanți care nu joacă corect după aceleași reguli. Coechipierii Andrew cat și Denis îi pot incurca planurile lui Kodi de a castiga concursul. Povestea jocului rămane intentionat cu final deschis. Astfel sunt posibile multe viitoare variante de a continua aventura in lumea pixelata a lui Kodi.

Cum interactionez în scenă ?

Miscările personajului pot fi controlate din butoanele oricarui gamepad compatibil Unity sau din meniul afișat pe ecranul Android.

Care este tehnica utilizată ?

Jocul este dezvoltat în întregime folosind Unity.Toate scripturile ce rulează în joc cu scopul de a furniza acțiuni sunt scrise în C# folosind Visual Studio.

Cum arată scena jocului ?

Jocul rulează dintr-o perspectiă de sus în jos asupra personajelor și a tuturor celorlalte obiecte deasemenea. Este un joc cu grafică pixelată într-un stil retro al jocurilor de acum peste două decenii. S-a utilizat mediul numit “Piskel” pentru formarea și dezvoltarea întregii grafici. Hărtile jocului sunt dezvoltate cu un mediu numit “Tiled”. Tiled a fost utilizat ca addon “Tiled2Unity” in Unity. S-a folosit un sistem compus de tile-uri pentru a construi scenele din joc.

Accesări: 874
Toate proiectele înscrise la GREPIT 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*