Project Phantom

Proiect adăugat de Radu Mihalache și Luca Sebastian
Categoria Software - Jocuri și Divertisment
20 august 2018


Descriere scurtă:
plicația “Project Phantom” este un joc 3D în care jucătorul este un șofer de curse care concureaza în întreceri prin orașul Iași. Pe lângă harta Iașului, utilizatorul mai are la dispoziție și alte trasee și circuite pentru a concura. Scopul acestei aplicații, pe lăngă acela de divertisment, este de a face utilizatorul să descopere orașul Iași, prin intermediul hărții tridimensionale implementate. Prin modul Multiplayer, dorim să îi incurajăm pe jucători să comunice cât mai mult față în față, nu numai prin intermediul unui device.

Prezentare:

Project Phantom este un joc video inedit, cu o abordare rar întâlnită astăzi în lumea jocurilor cu întreceri de mașini. Nu foarte mulți developeri creează o aplicație pentru mobil, cu o hartă tridimensională bazată pe o locație reală, în cazul nostru, orașul din care provenim, Iașul.
Utilizatorul are posibilitatea de a alege între două moduri de joc: Singleplayer și Multiplayer.
Modul de joc Singleplayer nu necesită nicio conexiune la internet, acesta putând fi jucat la orice oră a zilei. Jucătorul poate să exploreze liber orașul, să viziteze locațiile de referință sau să facă curse pe străzile orașului impotriva inteligenței artificiale, sau pe trasee amenajate, unde dificultatea cursei poate fi modificată
Modul de joc Multiplayer necesită o conexiune la o rețea Wi-Fi, dar și creearea unui cont. Primul utilizator conectat devine host-ul serverului și împreună cu amicii săi, va putea concura pentru a dovedi cine este cel mai bun șofer. Dacă doreșc o experiență mai casual, playerii pot explora orașul împreună.

Pentru realizarea aplicației noastre, am folosit motorul de garfică și fizică Unity, cele mai relevante elemente ale acestuia care se găsesc în jocul nostru sunt Mesh Renderer, Mesh Colider, Standard Shaders, PostProcessing Effects, Spot Light, SkyBox, Nav Agents și NetworkBehavior.
Pentru modul de joc Multiplayer utilizam o baza de date MYSQL si 2 programe PHP pentru Login și Register.
Pentru realizarea și editarea modelelor tridimensionale precum harta Iașului și modelele mașinilor am folosit programele Sketchup, Blender, Photoshop

Accesări: 788
Toate proiectele înscrise la GREPIT 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*