LearnIT

Proiect adăugat de Sorin și Tiffany Monica Vătafu
Categoria Software - Educațional
8 august 2018


Descriere scurtă:
LearnIT pune la dispozitie lectii si probleme celor care doresc sa invete informatica.

Prezentare:

LearnIT este o platforma web destinata persoanelor care doresc sa invete informatica.
Iti ofera posibilitatea de a te informa, de a-ti testa cunostintele si de a invata din greseli. LearnIT pune la dispozitie utilizatorilor lectii, iar cei care si-au creat anterior un cont pot beneficia de teste si probleme propuse.
Corectitudinea informatiei este garanta, nu oricine poate posta. Exista un admin, “ajutoarele” sale si utilizatori obisnuiti. Adminul si “ajutoarele” sunt cei care adauga continut. Atat cei din urma cat si ceilalti utilizatori sunt incurajati sa evolueze.
In momentul in care user-ul considera ca a asimilat informatia transmisa isi poate testa cunostintele. Prin intermediul testelor si problemelor ii este urmarita evolutia in timp. Pe baza acesteia adminul decide daca un utilizator obisnuit este capabil sa il ajute sau daca un “ajutor” nu mai este demn de acest statut.
De asemenea utilizatorii sunt rasplatiti, ei putandu-si realiza o colectie de robotei. Astfel, utlizatorii vor fi motivati, lucru esential pentru procesul de invatare.
Aceasta platforma se bazeaza pe implicare.
Pentru realizarea acestui site am utilizat urmatoarele limbaje:PHP, Boostrap, JavaScript, JQuery, Mysql, HTML, CSS.
Mai multe detalii se află în prezentarea următoare: https://drive.google.com/file/d/1-QQgb12kNKDuOIFozSSSyAgkoKPBnB9d/view

Accesări: 1.126
Toate proiectele înscrise la GREPIT 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*