Learnify

Proiect adăugat de Bogdan Foca și Anton Mihai Cosmin
Categoria Software - Educațional
20 august 2018


Descriere scurtă:
Learnify este o aplicaţie de productivitate care vine în sprijinul elevilor, studenţilor şi profesorilor, pentru a-i ajuta să-și organizeze mai bine timpul și prioritățile școlare.

Prezentare:

Learnify este o aplicaţie care vine în ajutorul elevilor şi studenţilor. Astfel, aceştia pot adăuga cu uşurinţă temele şi testele după materie, tip (test,examen,simulare etc.) şi dată, în dreptul fiecăreia aflându-se o numărătoare inversă a zilelor rămase. Interfaţa atractivă îi ajută pe utilizatori să diferenţieze cu uşurinţă materiile, graficienii empatizând cu aceştia la creerea pictogramelor, dar şi să priorizeze unele materii, testele fiind aranjate în ordinea datei cele mai apropiate de un moment dat.
Mai mult, ştim că telefonul este de multe ori un impediment când trebuie să studiem. În acest sens am creat atât un sistem de acordare a trofeelor în funcţie de examele date, cât şi o opţiune care blochează telefonul în aplicaţie pentru un interval de timp setat anterior, astfel încât să nu putem pierde timpul pe reţelele de socializare ori diferite jocuri.
Originalitatea aplicaţiei este ilustrată în dorinţa de a face ceva util şi uşor de utilizat, care să transmită un mesaj puternic. Astfel, modul de studiu poate fi activat până la miezul nopţii, deprivarea de somn fiind un factor foarte dăunător sănătăţii omului.

Accesări: 1.009
Toate proiectele înscrise la GREPIT 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*