INVERT LIFE

Proiect adăugat de Andrei Cătălin Popa
Categoria Software - Jocuri și Divertisment
19 august 2018


Descriere scurtă:
Invert-life prezintă perspectiva unui viitor îndepartat în care, din cauza poluării, s-a ajuns la dispariția omenirii, planeta fiind lasată cu un progres tehnologic de mari dimensiuni. Mașinăriile au autonomie , se pot reconstrui si sunt capabile de a lua decizii pe cont propriu. Scopul lor este acela de a înlătura vegetația, considerată un fel de parazit care împiedică dezvoltarea. Natura, intr-o ultima incercare de a-și redobândi forțele, își folosește puterile pentru a trimite un spirit care să controleze un rover abandonat. Acesta trebuie să găsească samânța vieții (sursa de putere pentru tot ceea ce este viu) . Pe parcursul întregii călătorii rover-ul trebuie să găsească metode de a trece mai departe prin eliberarea căilor de acces și să colecteze “soul energy”.

Prezentare:

Componența jocului este formată din 5 niveluri. Fiecare nivel reprezintă o etapă, iar scopul principal este gasirea unei metode de a trece mai departe astfel încât jucătorul va ajunge la destinația finală (locul unde se află sămânța vieții).
Toate obiectele 3D utilizate la crearea jocului sunt propietate personală și au fost concepute în Blender 2.79. Acestea prezintă o geometrie simplă având ca scop îmbunătățirea performanței de rulare a jocului. Am creat un număr de aproximativ 25 de obiecte de bază care pot fi duplicate si rearanjate pentru construirea nivelurilor.
Jocul a fost creat folosind Unity Engine (limbaj de programare: C#);
Crearea elementeleor de UI si texturi: Inkscape, Photoshop;

Accesări: 830
Toate proiectele înscrise la GREPIT 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*