Feedback for smart schools

Proiect adăugat de Titrat Cristina Georgiana
Categoria Software - Social
20 august 2018


Descriere scurtă:
„Feedback for smart schools” este o platformă web de tip one page care dorește să colecteze opiniile utilizatorilor despre școală pentru a ajuta la dezvoltarea sa raportându-ne la cerințele elevului.

Prezentare:

Îmi doresc ca şcolile să asculte opinia publică şi să se raporteze la cerinţele actuale, fiind înconjuraţi de tehnologie, manualele devin din ce în ce mai neatractive, iar elevii încet, încet îşi vor pierde atenţia, dacă nu se va întampla o schimbare. Cum va apărea o schimbare, când licee nu ştiu ce îşi doresc elevii de la şcoală? Consider că opinia publică este cea mai importantă, astfel ascultând cerinţele utilizatorilor (părinţi, actuali sau foşti elevi, bunici) putem afla mai uşor ce îşi doresc de la şcoală şi ce vor să se îmbunătăţească. Am dorit să realizez o platformă web pentru opinii, numită „Feedback for smart schools” care se adresează atât liceelor cât și elevilor. Scopul paginii este de a ajuta dezvolatrea liceelor în procesul de modernizare, prin colectarea opiniilor, neregulilor sau sesizărilor de la utilizatori. Această pagină se adresează şi viitorilor elevi de liceu care vor să afle mai multe informaţii, pentru a face cea mai bună alegere privind viitoarea instituție de învățământ sau se mai adresează oricărui elev care are un cuvânt de spus şi vede şcoala într-un mod modern.
Pentru realizarea paginii am folosit urmatoarele tehnologii HTML, CSS, JavaScript, AngularJS, NodeJS, jQuery, SocketIO, Bootstrap, MongoDB.

Accesări: 18.801
Toate proiectele înscrise la GREPIT 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*