Biosferra

Proiect adăugat de Temian Mihai și Fagadar Cezar
Categoria Software - Utilitar
19 august 2018


Descriere scurtă:
Biosferra este o platforma web pe care producatorii de legume si fruste isi pot vinde produsele.

Prezentare:

Idea proiectului a venit din problema comercializarii legumelor si fructelor proaspete. Datorita importurilor excesive, producatorilor le este foarte greu sa intre pe piata supermaket-urilor. Aceasta este problema producatorilor, insa este o mare problema si in cazul cumparatorilor. Majoritatea legumelor si fructelor sunt importate din Turcia. Turcia nu este membra a uniunii europene, de aceea are foarte mare libertate in cazul pesticidelor. Astfel, majoritatea produselor din super market nu sunt atat de sanatoase pe cat credem.

Datorita acestor probleme, noi am creat Biosferra. Biosferra este o platforma web pe care producatorii de fructe si legume is pot vinde produsele foarte usor, iar oamenii care nu au timp sa mearga in piata pot cumpara tot ce au nevoie de pe site.

De asemenea, nu doar oamenii pot cumpara de pe site, ci si magazinele, vanzatorii avand posibilitatea de a vinde la cantitati si mai mari.

Ca bonus, noi vrem sa ajutam la dezvoltarea economiei locale si sa ajutam oamenii sa manance mai sanatos fara a pierde foarte mult timp.

Accesări: 782
Toate proiectele înscrise la GREPIT 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*