Festivalul GREPIT 2010

Logo GREPITIntelAsociaţia GREPIT organizează, în perioada 26 – 31 august 2010 la Ipoteşti şi Botoşani, « Festivalul Naţional de Tehnologii Informatice “GREPIT” 2010 ». Festivalul reprezintă o oportunitate de învăţare şi schimb de experienţă pentru tinerii pasionaţi de IT. Partenerul  principal al acestei iniţiative este Intel România, care va oferi două netbook-uri ca  “Premii speciale Intel pentru inovaţie”.

În cadrul festivalului vor avea loc următoarele evenimente principale: ateliere de lucru foto-video, schimburi de experienţă IT şi Concursul Naţional de Creaţie şi Dezvoltare în IT „GREPIT”, ediţia a V-a.

Concursul se va desfaşura pe toată perioada festivalului.
Secţiunile competiţionale vor fi: design şi dezvoltare web, software (educaţional şi utilitar), media (foto şi video).

Începând cu 1 mai, se vor putea realiza înscrieri pentru participarea la etapa finală a evenimentului. Acestea se vor realiza prin intermediul formularului pentru înscrieri de pe saitul www.grepit.info, urmând instrucţiuniile oferite de către organizatori.

Ultima zi pentru înscrieri este 14 august. Rezultatul preselecţiei va fi afişat pe 16 august, în urma jurizării lucrărilor de către un juriu. Cei selectaţi pentru etapa finală, vor participa la evenimentele din cadrul Festivalului Naţional de Tehnologii Informatice 2010, unde vor avea cazarea şi masa asigurată de către organizatorii evenimentului.

Atelierele de lucru foto- video şi schimburile de experienţă IT îşi propun instruirea participanţilor şi împărtăşirea cunoştinţelor în domeniul media şi cel al tehnologiilor informatice de către specialişti în domeniu, dar şi de către participanţi, cu scopul de a-şi dezvolta mai departe propriile aplicaţii care au fost prezentate în cadrul Concursului Naţional de Creaţie şi Dezvoltare în IT “GREPIT”, ediţia a V-a.

La sfârşitul evenimentului, participanţii vor fi iniţiaţi în direcţia dezvoltării abilităţilor de comunicare interactivă, de dezbatere şi dialog competitiv, de promovare şi susţinere a unei idei. Concomitent se urmăreşte încurajarea şi dezvoltarea unor abilităţi de lucru în echipă, dar şi formarea de grupuri de studiu şi lucru în domeniul tehnologiilor informatice.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi saitul www.grepit.info

Despre Intel*

Intel, lider mondial în domeniul inovaţiei pe bază de siliciu, dezvoltă tehnologii, produse şi programe pentru a îmbunătăţi în permanenţă felul în care oamenii muncesc şi trăiesc. Mai multe informaţii despre Intel sunt disponibile la adresa www.intel.com/pressroom.
*Intel şi logo-ul Intel sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation în Statele Unite sau alte ţări.

Despre GREPIT

GREPIT este o iniţiativă dedicată dezvoltării competenţelor tinerilor pasionaţi de calculatoare, prin simularea unui mediu competiţional dar şi colaborativ, provocator şi fascinant, similar cu domeniul IT din secolul XXI. Mai multe informaţii despre GREPIT sunt disponibile la adresa www.grepit.info/despre.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*